type

Waarom tape laten bedrukken met een print?

 

Tape met print laten bedrukken is een uitstekende manier om je merk te promoten en je producten te onderscheiden van die van je concurrenten. Het bedrukken van tape is ook een geweldige manier om je klanten eraan te herinneren waar ze hun producten hebben gekocht en het creëert een professionele uitstraling voor je bedrijf.

De verschillende toepassingen

Tape met print kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het sluiten van verpakkingen, het bundelen van goederen of het markeren van producten. Er zijn veel verschillende soorten tape beschikbaar, zoals PVC-tape, PP-tape en papieren tape, die allemaal bedrukt kunnen worden met je ontwerp.

Maak het ontwerp en kies een drukkerij

Het proces van tape bedrukken is relatief eenvoudig. Eerst moet je het ontwerp maken dat je op de tape wilt laten drukken. Dit kan een logo, bedrijfsnaam of afbeelding zijn. Zorg ervoor dat het ontwerp voldoet aan de specificaties van de drukkerij en dat het goed leesbaar is op de tape.

 

Vervolgens moet je een drukkerij vinden die tape met print aanbiedt. Er zijn veel drukkerijen die deze dienst aanbieden, dus zoek naar een betrouwbare en ervaren drukkerij die hoogwaardige tape levert. Een betrouwbare partner is bijvoorbeeld https://www.tapeprint.eu/.

 

Bij het kiezen van de tape moet je rekening houden met de toepassing. PVC-tape is bijvoorbeeld geschikt voor zwaardere verpakkingen, terwijl PP-tape beter geschikt is voor lichtere verpakkingen. Papieren tape is ideaal voor milieubewuste bedrijven omdat het volledig biologisch afbreekbaar is.

Laat een proefdruk maken

Zodra je de tape en drukkerij hebt gekozen, kun je je ontwerp uploaden en een proefdruk aanvragen. De drukkerij zal je dan een voorbeeld van de bedrukte tape sturen voordat je de bestelling plaatst. Dit geeft je de mogelijkheid om eventuele aanpassingen aan te brengen voordat de tape wordt bedrukt.

 

Wanneer je tevreden bent met de proefdruk, kun je de bestelling plaatsen. De drukkerij zal dan de tape bedrukken en verzenden naar het opgegeven adres.

 

Het bedrukken van tape is niet alleen een effectieve manier om je merk te promoten, maar het kan ook helpen om de veiligheid van je producten te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld tape bedrukken met de waarschuwing ‘breekbaar’ of ‘niet stapelen’ om je klanten te waarschuwen voor mogelijke gevaren.


Kortom, tape met print laten bedrukken is een geweldige manier om je merk te promoten en je producten te onderscheiden van die van je concurrenten. Door het kiezen van de juiste tape en drukkerij, en het ontwerpen van een goed leesbaar ontwerp, kun je een professionele uitstraling creëren voor je bedrijf en je klanten helpen om je producten veilig te hanteren.